Sexy Lingerie

mama nak main

. Mama Yong Ramblings Thursday, 26 May 2016. … Lagi pun ada yang aku dah kenal kwn2 ameno. Along ni. Plan asal nak pergi 30 April sampai 2nd May..tapi aku cakap cuti Labour Day tu nak balik kampung ada kenduri. … Nak dekat 40 jahitan jgk la kat dlm dan luar mulut tu. Now dah ok..dah boleh main tenis lps cuti raya haritu. Keluarga adik aku.

A high-level overview of Northern Dynasty Minerals Ltd. (NAK) stock. Stay up to date on the latest stock price, chart, news, analysis, fundamentals, trading and investment tools.

Ibu Serik Kerana Gajet Mata Anak Merah & Sembab! Nasib Baik Masih Boleh Diselamatkan. Mata anak merah & sembab lepas tengok telefon buatkan ibu ini serik dan tidak mahu mengulangi kesilapan lagi dengan beri telefon pada anak. Perkongsian ibu ini di laman media sosial mesti membuka mata ramai ibu bapa di luar sana supaya berpada-pada apabila. Search the world’s information, including webpages, images, videos and more. Google has many special features to help you find exactly what you’re looking for. Mama, nak balik rumah. Rindu nak main basikal dengan amir petang petang. Rindu nak main helicopter dengan amir malam malam. Rindu nak tidur bilik sendiri. Rindu nak mandi dalam shower sendiri. Rindu nak tengok tv kat rumah sendiri. Rindu Terngganu. airstream oregon letter boxed game app capricorn ruling planet. #CaraTradeForex #ForexTrading #BuatDuitDenganHandphone #CaraBuatDuitOnline #TeknikForex #OctaFXCopytrading #Octafx #copytradingCARA JOIN COPYTRADING GUNA PLA. Cerita Dewasa – Nama gua Budiawan, umur gue sekarang 21 tahun, Gue ingin cerita tentang pengalaman seks gue sewaktu kelas 2 sma, Bokap gue seorang bisnismen,super sibuk deh. Nyokap gue adalah ibu rumah tangga, dan mama yang menjaga kedai kami yang berada di depan rumah. Nyokap gue lumayan cantik,tapi sayang kecantikanya itu ditutupi jilbab yang melekat dikepalanya.

2 minggu sebelum due, amalkan makan telur separuh masak untuk beri tenaga.. Bila dah start sakit nak bersalin, telan sebiji telur mentah (wekkk! tak de nye mama nk telan..huhu); Selain telur mentah, boleh minum milo/ susu/ kopi yang dah dibancuh dengan 2-3 sudu marjerin untuk laluan cepat terbukak.

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang ibu sedang merakam telatah anak lelakinya di dalam sebuah rumah. Si anak tiba-tiba meminta agar diberikan mama baru. Lalu, wanita itu kemudian bertanyakan bagaimana dengan dirinya. Apa yang lebih menghiburkan adalah si anak dengan spontan memberikan jawapan “ini mama buruk” membuatkan si ibu. Jadinye mama takde lah beriya..nak masak itu ini, bawak bekal bagai…just nak main air je kuhnunnye.. mama bawak bekal nasi goreng breakfast jer…wan goreng kepok lekor yang mama beli semalam…then bawak jajan dari klate serba sikit..dapatlah jugak ngupngap3..kat situ..:).

Our favorite playgrounds in Qatar. One of the amazing things that all families with small kids appreciate in Qatar is the abundance of outdoor playgrounds, most of which are free for all to access! My boys got so used to visiting a different one each time that when we went to live in Poland for a while, they were upset. 28 December, 2021.

There’s nothing here. Powered by Blogger Theme images by Mae Burke.

hur herald calhoun county news

Buntingi Aku Nak (1) Surya adalah anak tunggal bu Wiwiek. Sejak kelas 1 SMA dia dipindahkan oleh ayahnya ke tempat neneknya bersekolah. Perkenalhain antara Wiwiek dengan suaminya tak terelakkan, setelah menurut suami Wiwiek dia berselingkuh. Perselingkuhan itu memang benar terjadi, tapi hanya lapioran orang, karena Wiwiek jugapintar menjaga. “Mama, Danish nak main Salji…!” Aku pandang Abang, Abang pandang aku. Terus terhingat kat album-album usang aku atas rakk.. aku ambil dan tunjuk pada Danish. Winter 2001, Nigata, Japan. Ni antara gambar-gambar yang di rakam pada Musim Sejuk 2001, ketika aku berjalan2 ke Nigata, Japan tempat roomate aku,. sekarang ni mama nya malas dah nak pump susu.. dah start bagi hana susu formula.. emm.. mama mungkir janji nampak nya. maafkan mama ye sayang. semoga hati lebih tabah untuk anak2 yang lain. come on mama.. sila jangan give up lagi tau!!! kalau aku balik kerja.. hana nampak aku terus mengamuk nak aku. nak susu lah tu.. hoho. dengan pantas terus. So, Mama mencadangkan agar beli sesuatu untuk makan sementara nak menunggu Mama buat roti jala nanti. Ayah setuju. Mama beli 2 nasi lemak ayam goring rempah, 2 bihun sup, 2 cups jagung manis dan beberapa cucuk fish/prawn balls. Kononnya untuk makan sementara tunggu Mama masak roti jala, tapi dah macam main course untuk dinner kan??. Minggu yg lepas, I bwk anak-anak gi mainmain kat Jaya Jusco. Bukan apa, cuti sekolah nie takde gi mana2 pun so terus decide gi tempat yg paling dekat ngan umah. Atleaast budak2 ni enjoy sikit dr duduk je terperap kat umah opah. Nak bawak budak2 je, last2 dgn opah sekali nak ikut. Termasuk la cousin2 diorg nie, join sekali.

sesiapa yang berminat nak main kutu wuddah ni.sila contact i ye..0193483451 Posted by i.heart.health.beauty.happiness at 9:39 PM No comments: Home. Subscribe to: Posts (Atom) Followers. Blog Archive 2010 (2) … Rose Manisah,mama kepada dua budak comel, Hafiy dan Hulaif. Seorang ibu yang mementingkan kesihatan, kecantikan dan kebahagian diri.

Mama boleh cuba indoor atau outdoor activity. Pesan Mama Siti, main sampai letih sebab bila si manja dah puas bermain, mesti banyak tenaga yang digunakan. Anak-anak akan letih dan confirm dia akan tidur awal. … Kalau mama nak pastikan anak-anak mama tidur awal, tutup semua lampu dekat dalam rumah. Bukan apa, si manja ni kadang-kadang sensitif.

the superhero in mama’s life is mr mohd fauzi….he is son’s of mr khalid n mrs zaharah..born at taiping,perak on 08.06.80….2nd children of 6 bro. have 2 youngers brother n 2 youngers sister….both of them i love so much.

sekarang ni mama nya malas dah nak pump susu.. dah start bagi hana susu formula.. emm.. mama mungkir janji nampak nya. maafkan mama ye sayang. semoga hati lebih tabah untuk anak2 yang lain. come on mama.. sila jangan give up lagi tau!!! kalau aku balik kerja.. hana nampak aku terus mengamuk nak aku. nak susu lah tu.. hoho. dengan pantas terus.

vodka pickles

Di Tiktok, seorang ibu terp4ksa melakukan ‘pr4nk’ terhadap dua orang cahaya matanya agar mereka tidak lagi bermain telefon bimbit. ‘Prank’ kreatif. Menerusi video Pn Atikah, dia terp4ksa mewarnakan kelopak mata anak-anaknya dengan warna hitam agar mereka berasa t4kut dan tidak mahu bermain telefon lagi. the superhero in mama’s life is mr mohd fauzi….he is son’s of mr khalid n mrs zaharah..born at taiping,perak on 08.06.80….2nd children of 6 bro. have 2 youngers brother n 2 youngers sister….both of them i love so much. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Dia marah sebab kereta yang Ianggar ibu nak claim semua ker0sakan kereta dia (padahal kereta tu yang Ianggar ibu) Hari tu ibu dah masak. Lepas itu ibu chill lah main fb, bapak baru balik sebab bapak half day, hari hujan pulak. Ibu tanya bapak dah makan ke belum ibu cakap ibu tak masak lagi. Lepas itu bapak aku makan roti. Ibu tanya aik tak. Bz kemas rumah sebab semalam dah da yang tanya pasal nak sewa bilik. Petang ni plak ajak budak2 menanam. Entahkan hidup entahkan tidak. … Nak kene ada pc dan internet. Nak kene main semula dengan html dan kod template untuk background ni Renyah dan leceh … Selamat untuk ibu menyusu. Selamat untuk ibu mengandung. 15 gm (Utk kegunaan 3-5. I started Clean Mama when I couldn’t find the safe, natural (and cute!) products I wanted for my own home. My cleaning routine soon followed and combined with my products, I was finally able to keep my home clean. The system was working so well for me that friends & family started using it too. I started the blog in 2009 and I even became the.

Nak main computer game, mama kata rosak mata. Apa nak buat ni…’ kata Faris sambil menekan remote tv, memilih channel 611 rancangan kartun network kegemarannya. … ‘Mama nak hantar Faris sekolah agama,’ kata saya. ‘Tahu…’ jawab Faris mengebilkan mata. Menanti kata-kata seterusnya. Ini bukan kali pertama saya menyuarakan perkara tersebut.

mama memelukku dengan erat dan ternyata mamapun tidak bisa menahan kegatalan memeknya “ahhh mama keluarrr nak ahhhhh” mama mengeliat dan memelukku, tanpaknya mama puas dan lemas. Aku mencabut kontolku “uhhh sayang jangan di cabut kontolnya uhhh,. Biarkan didalam Rahim mama sayang uhh”. TikTok video from والحيدايه (@nurhanadamia16): “mama nak juga main mata..”. Ting Ting Ting. Mama dan abah sedang melayan tetamu yang datang. Di ruang tamu yang luas, ada empat sofa yang dipenuhi dengan tetamu. Tugas aku hanya menghidang air. Setelah air terhidang, aku telah masuk ke dalam bilik untuk sambung main PSP yang menjadi hobi aku untuk mengisi masa lapang. .

. Sebelum nak pegi ni ,nak kasi excited anak2 ni..at least 1 mth sebelum gi tu aaa tunjuk negara kita nak gi ni .. gambar.. google je internet tjk .. aa nanti kita nak gi sini .. contohnye : a) kami nak gi bali, saya tanya nak tgk tak tarian traditional ni… masuk u tube tunjuk tarian tu .. sekali anak2 ketakutan “mama mcm hantu topeng2 tu,mama.

anak main lambo mama masa mama siram pokok bunga. layari www.avenys.com.my. 235K views. Related Videos. 1:35:28. Suami busy main burung, isteri sakit terpaksa masak berbuka. Avenys. 16M views · April 14. 40:09. Berbuka di rumah pak mertua. Avenys. 10M views · April 23. 5:01. Tengah malam pon sibuk nak melawa lagi🤦‍️semua pink. otw nak balik dari lipis hari tu singgah la kejap kat kuantan..rindu sangat kat budak isha.. nak pelok cium dy.. jumpe dy je terkejot ktowang.. kurus laaa.. umi dy cakap isha kene ulser so, tak slera nak makan.. ksian anak mama.. ktowang singgah skejap je sbb mak nak kerja esok.. takot sampai rumah lambat.. time nak balik ni serius.. aku sedih gile nak tinggal dy.. dy nangis teresak esak nak.

medieval insult phrases

Hari berganti hari. Ibunya sangat merindukannya. Sampai suatu ketika, sang ibu mendapat kabar yang sangat menyedihkan, kalau anak lelakinya berada dalam sel tahanan polisi. Tanpa banyak berfikir, sang Ibu pun berkeinginan untuk menjenguk putranya. Setelah pinjam sana sini, akhirnya sang ibu menyusul anak lelakinya.

Kali ni, mama dengan abah sepakat nak namakan adik dengan nama Ahmad Zafri yang membawa maksud kemenanganku. Kemenangan mama melahirkan adik yang pada mama agak serik.. Semuanya bermula pada pagi raya haji baru2 ni, 26.10.2012. Malam sebelum raya, mama dengan abah dan abg zahin balik umah nenek di meru nak beraya dengan mereka. Ibu Hamil Makan Meggie. Sekarang ni kan nafsu makan aku kan memang naik, kadang selera lain macam pulak, sebelum mengandung tak adalah rasa nak makan meggie sangat tau. Bila dah start mengandung ni tekak ni rasa nak meggie pulak, tapi bukan la selalu nak, kadang kadang je pun, paling banyak pun sebulan sekali je rasa nak makan. “Mama.. Amir Nak Tolong Dia, Kesian Dia Mama, Kesian Dia” Ihsan Anak Ini Melebihi Nilai Gred Yang Diperoleh Sabtu, November 25, 2017. … Jangan Buat Main-main Jika ‘BINTIK AIR’ seperti INI Sering Timbul Di Jari Anda. Itu Tandanya… Sabtu, Januari 14, 2017.

dan helfrich deloitte age

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Di Tiktok, seorang ibu terp4ksa melakukan ‘pr4nk’ terhadap dua orang cahaya matanya agar mereka tidak lagi bermain telefon bimbit. ‘Prank’ kreatif. Menerusi video Pn Atikah, dia terp4ksa mewarnakan kelopak mata anak-anaknya dengan warna hitam agar mereka berasa t4kut dan tidak mahu bermain telefon lagi. Video TikTok daripada lionking (@sweetlion39): “Ragam sicomel , mama penat , Dy nak main malam malam ni #masukberanda #kesayangan #foryoupage #fyp #baby #viral #fypシ”. bunyi asal – Atie Taherudin. Puas mama kiter menyuruh kak teh berehat kerana kak teh kurang sihat dan mengalami kecederaan tulang belakang yang dipanggil dalam istilah perubatan ialah slip disk. mama memelukku dengan erat dan ternyata mamapun tidak bisa menahan kegatalan memeknya “ahhh mama keluarrr nak ahhhhh” mama mengeliat dan memelukku, tanpaknya mama puas dan lemas. Aku mencabut kontolku “uhhh sayang jangan di cabut kontolnya uhhh,. Biarkan didalam Rahim mama sayang uhh”. aku rasa sangat sangat bangga..Alhamdulillah..ini memang impian mama dari dulu lagi. Mama nak anak-anak mama menjadi seorang anak yang soleh, berjaya dunia dan akhirat. Mama sayang sangat-sangat dekat Abang Farish dan Adik Haziq. Love you soo much Abang dan Adik! Sampai bila-bila akan tetap jadi baby mama!. mama memelukku dengan erat dan ternyata mamapun tidak bisa menahan kegatalan memeknya “ahhh mama keluarrr nak ahhhhh” mama mengeliat dan memelukku, tanpaknya mama puas dan lemas. Aku mencabut kontolku “uhhh sayang jangan di cabut kontolnya uhhh,. Biarkan didalam Rahim mama sayang uhh”. Buntingi Aku Nak (1) Surya adalah anak tunggal bu Wiwiek. Sejak kelas 1 SMA dia dipindahkan oleh ayahnya ke tempat neneknya bersekolah. Perkenalhain antara Wiwiek dengan suaminya tak terelakkan, setelah menurut suami Wiwiek dia berselingkuh. Perselingkuhan itu memang benar terjadi, tapi hanya lapioran orang, karena Wiwiek jugapintar menjaga.

Salam kenal semua, Akak seorang janda yg selalu inginkan kepuasan seks yg sekian lama akak xdpt nikmati kepuasan yg sebenar..just layan sendiri guna Dildo utk puaskan nafsu akakakak ada 2 org anakumur akak 36akak on akaun tumblr nie pn sebab ada member yg bgtau tumbr ni open xmcm facebook cpt kne blok & blh cari kepuasan kt siniso akak perlukan boy yg blh bg akak kepuasan yg.

Tak pernah main . Hahahaha nak jilat nak belai nak ramas nak .gigit nak .nyonyot nal cium mulut leher peha betis pepek tetek dia pehhhhhhh naik konek. Diorang salam n kissed saya siap2 dalam kete, pastu sgt2 excited nak turun dari kete. Bila dah buka kasut n simpan kat rak, masing-masing kene heret beg untuk simpan kat dalam. Tapi aqeel heret beg tu separuh jalan jek.. dia tinggalkan beg tgh2 muka pintu pastu cepat2 nak masuk main kat play house. Aqilah pun cepat2 naik join geng dia main.

Tak pernah main . Hahahaha nak jilat nak belai nak ramas nak .gigit nak .nyonyot nal cium mulut leher peha betis pepek tetek dia pehhhhhhh naik konek.

tight space ratchet

roland foods stock

2020 street glide primary oil capacity

ct public acts codified l612 pill claritin

walmart store closings

Video TikTok daripada lionking (@sweetlion39): “Ragam sicomel , mama penat , Dy nak main malam malam ni #masukberanda #kesayangan #foryoupage #fyp #baby #viral #fypシ”. bunyi asal – Atie Taherudin. Puas mama kiter menyuruh kak teh berehat kerana kak teh kurang sihat dan mengalami kecederaan tulang belakang yang dipanggil dalam istilah perubatan ialah slip disk. Jadinye mama takde lah beriya..nak masak itu ini, bawak bekal bagai…just nak main air je kuhnunnye.. mama bawak bekal nasi goreng breakfast jer…wan goreng kepok lekor yang mama beli semalam…then bawak jajan dari klate serba sikit..dapatlah jugak ngupngap3..kat situ..:).

salam semua..lama nye mama x hapdate blog ni..mama bz la akhir2 ni..sbnrnye n3 ni da tertunggak berminggu2..ni br sempat mama nak hapdate..hehe..anak dara mama da leh tiarap..gumbiranye hati mama tgk perkembangan anak dara mama yg sorg tuh..1st time Aeisya meniarap adalah pada 14/12/2009 iaitu genap usia Aeisya 3bln 7 hari..hehe..ms ni kitorg kat kg mama kat kelantan..Aeisya nak tunjuk skill.

Sekarang Mama nak siapkan Kit untuk Kelas Mama Tahun 1. Kit Kehadiran Pembelajaran Abad Ke 21. Nak kena cari doodle macam ni. Ok doakan Mama dapat siap kerja,,Sabtu ni nak gotong royong dengan Parents! Ganbaremashou! … Jadi memang minum shake dan ambil main meal seperti nasi + ikan + sayur.

hah korang nak tau dak,baby alya dah 6 bulan ,so mak ngah dia (adik perempuan ku) hadiahkan budak comei tu set bekas makanan dia,so aku dah mulakan solid food untuk alya ,alya tak makan nestum biasa macam kat pasaran,alya makan growell fomula khas dari prof dr..lupa plak,tapi kalau korang nak beli boleh dapatkan secara online ,ini produk salindah. ataupun korang boleh dapatkan kat farmasi. Time mama nak check pregnancy tu, mama berdebar. ini kerana papa memang nak anak cepat. Mama jadi takut kerana mengikut sejarah, ada kakak mama yang lambat dapat anak malah yang bermasalah untuk dapat anak pun ada. Itu semua mendebarkan mama. Esok nak kerja, anak-anak pula tak nak tidur. Main punya main kita yang letih, si manja makin aktif.

uwyo covid testing

TikTok video from Ayuuulover (@ayuuu0385): “Bertuah anak mama nie nak main sngt dgn utek tapi takut² mengada siap ngadu dgn abg yong lgi..🤣🤣 #aidanmama #utekredha #kucingkesayangan”. tiktok ・ Song sung by a cat(932399). tommy shelby x single mom reader. Open main menu. Open user menu. Login / Register. Home Company Category Postal Code. Login / Register. MAMA, NAK! (53430696M) … Business Nearby MAMA, NAK!View All GAN LENG 175A PUNGGOL FIELD #17-567 SINGAPORE 821175 MAMA, NAK! 175A PUNGGOL FIELD, #04-575, SINGAPORE 821175 ULTRA-COOL AIRCONDITIONING &.

Video TikTok daripada lionking (@sweetlion39): “Ragam sicomel , mama penat , Dy nak main malam malam ni #masukberanda #kesayangan #foryoupage #fyp #baby #viral #fypシ”. bunyi asal – Atie Taherudin. Puas mama kiter menyuruh kak teh berehat kerana kak teh kurang sihat dan mengalami kecederaan tulang belakang yang dipanggil dalam istilah perubatan ialah slip disk.

ape nye nak main mama, izal dah tiga pat hari dah tak dapat pantat niza mama tu!!bolih izal dapatkan sesuatu dari ama?” dengan berani aku katakan pada mama izah,nekad sekali..mama izah tergamam dengan permintaan aku itu.. bagaikan tak percaya kata2 aku itu.. … Siape berminat nak kenan main pantat/jubur/anak dara ke/janda ke email aku. Dari awal lagi keluarga mertua. Macam biasa,,,Mama selaku AJK Bidan terjuan menguruskan tempahan tempat dll…hehehe ni semua gara2 sahabat Mama Cik Ta la ni,,last week dia ada upload gamabr dia ke Resort ni dalam FB,,,mama berkenan lak tengok gamabr2 tu dan mama start mengoggle lah pasal resort ni….co after several calling2…confirm bili…confirm sapa nak join akhitnya pada 20 December 2014 maka berkumpullah kami di sini.

Time mama nak check pregnancy tu, mama berdebar. ini kerana papa memang nak anak cepat. Mama jadi takut kerana mengikut sejarah, ada kakak mama yang lambat dapat anak malah yang bermasalah untuk dapat anak pun ada. Itu semua mendebarkan mama. Esok nak kerja, anak-anak pula tak nak tidur. Main punya main kita yang letih, si manja makin aktif.

Cite berahi Punggung Tonggek Mama Dihenjut Anak #1 Cerita seksi. Saye sentiasa berasa resah and gelisah tetaapi saye sendiri tiidak tahu mengapa. ayah saye adalah seorang ahli perniagaan yg berjaya and die sentiasa sibuk dngn segala urusan perniagaannya. ayah saye tuu selalu pergi outstation atas urusan perniagaannya and cume saye serta mama. Kat Dataran gemilang tu setiap Jumaat 12.15-2.00pm. Alhamdulillah sekarang ni hidup I lebih bermakna. Muahahaha ayat slot akasia sangat. Sekarang ni rasa banyak masa Kak Intan digunakan untuk perkara yang bermanfaat bukan je untuk diri sendiri tapi dapat menambah nilai jugak pada orang lain. Sekarang ni masa yang betul-betul untuk ‘me time.

ecah ~Anak kepada pasangan Arifin dan Saadiah~ Isteri kepada Ahmad Fauzi~ Mama kepada Ahmad Harith Darwisy~ Adik kepada kakak2 demok dan abang2 demok~ Kakak kepada adik2 demok~ Cekgu kepada budak2 SKBTS~.

Time mama nak check pregnancy tu, mama berdebar. ini kerana papa memang nak anak cepat. Mama jadi takut kerana mengikut sejarah, ada kakak mama yang lambat dapat anak malah yang bermasalah untuk dapat anak pun ada. Itu semua mendebarkan mama. Esok nak kerja, anak-anak pula tak nak tidur. Main punya main kita yang letih, si manja makin aktif.

2 minggu sebelum due, amalkan makan telur separuh masak untuk beri tenaga.. Bila dah start sakit nak bersalin, telan sebiji telur mentah (wekkk! tak de nye mama nk telan..huhu); Selain telur mentah, boleh minum milo/ susu/ kopi yang dah dibancuh dengan 2-3 sudu marjerin untuk laluan cepat terbukak.

1979 nocturne blue trans am for sale. most valuable american stamps. openosrs hacked 15w50 synthetic oil; photo editing software for laser engraving.

Dah pandai ckp mama, abam (abg), nak 3. Dah pandai merajuk, kalau kita marah terusla menghempaskan diri ke lantai, dlm 5 seconds pastu bangun,,akan dengan selambanya membuat onar semula … (part solat kekadang malas gak kalau dok asik main) etc.. so bila mama pakai terseksi sikit kat umah bising2 kata haram!!!ehheheh bagus tu ingatkan mama yea. SEPT. 2013 Mengambil keputusan untuk sambung belajar Master, walaupun telah mempunyai master in TVET adalah langkah yang memang aku nak. sebab bila mengajar Networking entah apa la yang aku ajar, sebab aku tak competent, tak update! bukan sebab nak pegang master ni as a ticket to get Phd. No.. itu bukan saya… nak bangga pun bukan. Salam.. Lama mama xupdated blog damia ni..mama bz la..ngan keje umah, keje ofis lg..mcm2 mama nak setelkan..papa plak baru nak belajar guna komputer..hehe..jgn marah papa eh..skrg kena teknologi la papa..mama pun xleh nak lama2 ni..nanti ade masa mama update lg yer…oppss lupa nak bgtau damia dah sunat last week..skali ngan cucuk 3 bulan (DTAP)..sian damia..tp xnangis pun..damia kan kuat.

Kadang tu jika ibu atau ayah tak berbunyi dari luar, bukan main seronok anak main air dalam bilik air sambil picit botol. Sedar-sedar bila nak guna tinggal sikit je. Tak tahu apa yang seronoknya tapi mungkin sebab nampak buih banyak buat mereka lagi teruja. Jika dibiarkan, lebih sejam pun tak apa dalam bilik air. Mengantuk cari mama, main cari walid. Ainul Mardhiah makin menunjukkan perkembangan positif. Selepas pembedahan bayi ini semakin bijak dan panjang akal! … “Kalau nak tidur, ainul cari mama dia. Kalau nak main, ainul cari walid dia. “Walid dia pernah try tepuk-tepuk ainul suruh tidur, walaupun dia dah mengantuk, tapi mata dia terbuka luas. Dah lama tak menjengah blog ni, nak cite pasal apa ye ari ni… hari ni mama kat rumah je, twin pon tak p taska. bukan main suka lagi bila cakap cuti… dan dan cakap abg baik, tak gaduh dgn adik….:), adik pon sama. knp tau drg suka cakap mcm tu sbb mama slalu pesan, jangan gaduh…. kalu gaduh amik beg cepat pegi skolah (taska). kadang tu rasa silap jugak mama ni, sbb xnak drg pk pegi.

Salam buat semua… Mekacih kakkk…..[eh..ye ke kak…silap2 mude lg….atau sebaya yek..hik2]. Ari ni br berkesempatan hangkuttt semua award n gift dr akak yek. Hahahaa goram dah si Irsyad bilo omak eh duk kojam main acah2 nak bagi. Pueh dio terngango2 mulut. … Adeh jangan la cenggitu nak. Kasih sayang mama kat Irfan ngan Irsyad tak dapat mama nak luah dengan kate2. Tak terkata deh nak oiii. Irsyad sekarang ni dah nak masuk 9 bulan dah. Ragam pun semakin banyak dan selalu jugak la mencabar kesabaran.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *